28 Ağustos 2011 10:28

İETT uygulaması şoförle yolcuyu karşı karşıya getirdi

AKBİL’i ya da elektronik bileti olmayanın İETT araçlarından faydalanamaması yüzünden İstanbul’da şoförlerle yolcular arasında sık sık tartışmalar yaşanmaya başladı.Son olarak, İETT şoförü ile bileti olmadığı gerekçesiyle otobüse almadığı belirtilen yolcu arasındaki kavgada sürücünün kal&cced

İETT uygulaması şoförle yolcuyu karşı karşıya getirdi
Paylaş

AKBİL’i ya da elektronik bileti olmayanın İETT araçlarından faydalanamaması yüzünden İstanbul’da şoförlerle yolcular arasında sık sık tartışmalar yaşanmaya başladı.

Son olarak, İETT şoförü ile bileti olmadığı gerekçesiyle otobüse almadığı belirtilen yolcu arasındaki kavgada sürücünün kalçası kırıldı. Kavga sonrası şoförü yaralayan şahıs durakta başka otobüs beklerken olay yerine çağrılan polis tarafından gözaltına alındı.

Ali Arık’ın kullandığı Cevappaşa-Taksim arasında çalışan 32T numaralı İETT otobüsü, yolcu almak üzere Şişhane 2 durağına yanaştı. Bu sırada araca B.C. adlı yolcu da bindi. Ancak Akbil’i olmayan B.C.’yi sürücü Arık araca almak istemedi. İkili arasında sözlü tartışma başladı. Küfürleşmelerin yaşandığı öne sürülen sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında şoför Arık, araçtan kaldırıma düştü ve kalçasında kırık oluştu.  Polis ve sağlık ekibi beklendiği sırada şoför arkadaşlarına yolcunun kendisine küfürler savurduğunu anlatan Arık, yere nasıl düştüğünü de anlattı. Gözaltına alınan B.C. ise şoför Arık’ın kendisine küfür ettiğini ileri sürdü.
Olay yerindeki diğer sürücüler ise uygulamadan yakındı. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Bayramda havalar güzel olacak

SONRAKİ HABER

3,5 yıldır bulunamadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...