28 Ağustos 2011 09:42

Kipa’nın mağazalarında eylem

TEZ KOOp-İŞ Muğla Şubesi, Muğla ve Bodrum Kipa’da eylem yaptı. Uzun süredir Kipa’da örgütlenme çalışması yapan Tez Koop-İş Sendikası, işçilerin büyük bölümünü sendikada örgütlenmesine ve yetki almasına rağmen Tesco-Kipa patronu yetkiye itiraz ederek mahkemeye başvurmuş ve halen dava sonuçlan

Kipa’nın mağazalarında eylem
Paylaş

TEZ KOOp-İŞ Muğla Şubesi, Muğla ve Bodrum Kipa’da eylem yaptı. Uzun süredir Kipa’da örgütlenme çalışması yapan Tez Koop-İş Sendikası, işçilerin büyük bölümünü sendikada örgütlenmesine ve yetki almasına rağmen Tesco-Kipa patronu yetkiye itiraz ederek mahkemeye başvurmuş ve halen dava sonuçlanmamıştı.

Tez Koop-İş Muğla Şubesi, hem bu durumu protesto etmek hemde Kipa çalışanları ile dayanışma içerisinde olduklarını göstermek için dün Muğla Kipa mağazasının içinde topluca önlükleriyle eylem yaptı.  Aynı eylem Borum Kipa’da da yapıldı.

Eylemden sonra gazetemize açıklamada bulunan Tez Koop-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Hüseyin Yıldız, “Amacımız hem çalışan arkadaşlarımıza yalnız olmadıklarını, onlarla dayanışma içerisinde olduğumuzu ve aynı zamanda bayramlarını kutlamak hem de patronunun yetkiye itirazını protesto etmekti” diye konuştu. (Muğla/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Ontex’de çadır direnişi bitti

SONRAKİ HABER

TÜBİTAK Başkanı görevden alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...