02 Haziran 2001 21:00

Banka çalışanlarının miting günü

Banka emekçileri Türkiye'nin her yerinde yaptıkları eylemlerle dile getirdikleri talepleri bugün Ankara'da yapacakları mitingle yineleyecekler.

Paylaş
Banka çalışanlarının miting günü
Banka emekçileri Türkiye'nin her yerinde yaptıkları eylemlerle dile getirdikleri talepleri bugün Ankara'da yapacakları mitingle yineleyecekler. DİSK'e bağlı Bank-Sen'in örgütlediği mitinge KESK'e bağlı Tüm Banka-Sen'de destek verecek.
Türkiye'nin her yanından gelecek olan banka emekçileri saat 08.30'dan itibaren Hipodrom'da toplanmaya başlayacak. Daha sonra kortejler oluşturulacak ve saat 09.30'da Tandoğan Meydanı'na yürüyüşe geçilecek. Miting ise saat 10.30'da başlayacak.
Bank-Sen Yönetim Kurulu yaptığı yazılı açıklamada, Emlak Bankası'nın hükümet tarafından tasfiye edilmek istenmesi ve binlerce çalışanın mağdur edilmesine karşı yürütülen mücadelenin devam ettiği belirtilerek, "Halkın ve Emlak Bankası emekçilerinin görüş ve önerilerini dikkate almamakta ısrar eden, her geçen gün artan tepkilerini görmezden gelen siyasileri bir kez daha uyarmak amacıyla miting yapıyoruz" denildi.
ÖNCEKİ HABER

Üretici kan ağlıyor

SONRAKİ HABER

Kamu emekçileri eylemlerini sürdürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...