21 Mayıs 2001 21:00

Kütahya muhabirimiz yine tehdit edildi

Daha önce Kütahya Emniyeti'ne bağlı sivil polislerce dövülerek tehdit edilen Kütahya muhabirimiz Erdoğan Koşar'a yönelik tehditler sürüyor.

Paylaş
Kütahya muhabirimiz yine tehdit edildi
Daha önce Kütahya Emniyeti'ne bağlı sivil polislerce dövülerek tehdit edilen Kütahya muhabirimiz Erdoğan Koşar'a yönelik tehditler sürüyor. Muhabirimizin Erdoğan Koşar'ın cep telefonuna önceki gece saat 22.14'te, 0 536 266 06 72 numaralı telefondan atılan mesajda, muhabirimiz Koşar, "Ulan sarı piç ben çağrı bırakırım ama sen bırakamazsın.
Hâlâ işi bırakmamaya devam edeceksen, ölümüne susamışsın demektir. Seni çok yakında iyi benzeteceğiz" sözleriyle tehdit edildi ve gazetemize haber geçmemesi istendi.
Cep telefonuna mesaj atılarak muhabirliği bırakmaması halinde, 'bir güzel benzetileceği' tehdidi alan Koşar'ın, daha önce 12.04.2001 tarihinde tehdit edilmesinin ardından, Genel Yayın Yönetmenimiz İhsan Çaralan, konuyla ilgili gereğinin yapılması talebiyle İçişleri, Adalet ve insan haklarından sorumlu bakanlara yazılı başvuruda bulunmuştu. Olayın ardından ayrıca, Kütahya Emniyet Müdür Yardımcısı Yaşar Yeğen'e de gelişmeler bütün ayrıntılarıyla bildirilerek, muhabirimizin başına gelecek olaylardan emniyet müdürlüğünün sorumlu olacağı bildirilmişti.
Suç duyurusunda bulunuldu
Olayın ardından Koşar, Kütahya Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunarak, tehdit mesajını atan telefonu kullanan şahsın tespit edilerek cezalandırılmasını isterken, olay hakkında açıklama yapan gazetemiz Sorumlu Yazıişleri Müdürü Bülent Falakaoğlu, yine ilgili bakanlıklara başvuru yaptıklarını ve olayın sorumluları tespit edilip cezalandırılıncaya kadar girişimlerini sürdüreceklerini bildirdi.
ÖNCEKİ HABER

MEB de AOBP'ye karşıymış!

SONRAKİ HABER

TÜSİAD'dan AB için rapor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...