25 Ağustos 2011 10:06

175 günün ardından nihayet

175. gündür cezaevinde tutuklu bulunan Gazeteci Ahmet Şık ve Nedim Şener’in de içinde yer aldığı ve 11 kişinin tutuklu yargılandığı odatv soruşturmasıyla ilgili iddianamenin yazımına nihayet başlandı.İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz’den Ergenekon dosyalarını devralan savcı Cihan Kansız’ın yürüttü

175 günün ardından nihayet
Paylaş

175. gündür cezaevinde tutuklu bulunan Gazeteci Ahmet Şık ve Nedim Şener’in de içinde yer aldığı ve 11 kişinin tutuklu yargılandığı odatv soruşturmasıyla ilgili iddianamenin yazımına nihayet başlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz’den Ergenekon dosyalarını devralan savcı Cihan Kansız’ın yürüttüğü odatv soruşturmasında iddianamenin yazımına başladığı belirtildi. İddianamenin eylül ayı içinde bitirilmesi bekleniyor. Eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay’ın da şüphelileri arasında olduğu ‘Adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs’ soruşturması üzerinde çalışan Savcı Kansız’ın bu dosyada tutuklu şüphelinin bulunmaması nedeniyle önceliği odatv dosyasına verdiği söyleniyor.
175. gündür cezaevinde tutuklu bulunan Gazeteci Ahmet Şık ve Nedim Şener’in de içinde yer aldığı iddia edilen odatv soruşturması kapsamında Soner Yalçın, Yalçın Küçük, Hanefi Avcı, Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu, Doğan Yurdakul, Sait Çakır, Çoşkun Musluk ve Müesser Yıldız’ın tutuklu yargılandığı biliniyor. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Fatih Belediyesinde dengesiz denge sözleşmesi

SONRAKİ HABER

Radikal giderek küçülüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...