25 Ağustos 2011 09:51

CHP: ‘Bizde rant kavgası olmaz’

CHP Ankara İl Başkanlığı’ndan istifa eden Tarık Şengül’ün iddialarının önemli olduğuna dikkat çeken CHP, Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuyu yakından takip ettiğine dikkat çekerek, “CHP’de rant kavgasına izin verilmez. AKP alışkanlıklarını CHP’ye taşımak isteyenler varsa onlardan da hesap sorulur” ded

CHP: ‘Bizde rant kavgası olmaz’
Paylaş

CHP Ankara İl Başkanlığı’ndan istifa eden Tarık Şengül’ün iddialarının önemli olduğuna dikkat çeken CHP, Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuyu yakından takip ettiğine dikkat çekerek, “CHP’de rant kavgasına izin verilmez. AKP alışkanlıklarını CHP’ye taşımak isteyenler varsa onlardan da hesap sorulur” dedi.

CHP Genel Başkan İletişim Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Bugüne kadar her yolsuzluk iddiasının üzerine kararlılıkla giden ve bundan sonra da gitmeye devam edecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, Şengül’ün iddialarını da özenle takip etmekte ve değerlendirmektedir. Herkes bilsin ki, CHP, AKP değildir. Hiç kimse, Deniz Feneri savcısının değiştirilerek asrın en büyük yolsuzluğunu örtbas etmeye çalışan AKP ile CHP’yi birbirine karıştırmamalı, aynı kefeye koymamalıdır” dedi. (ANKA)

ÖNCEKİ HABER

‘Asıl rezalet Balyoz’un sızdırılması’

SONRAKİ HABER

'Çözüm için müzakereleri esas alın’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...