27 Aralık 2000 22:00

Oğlu için bayram ayakkabısı çaldı!

Osmaniye'de işsiz bir babanın gönlü, oğlunun bayrama ayakkabısız girmesine razı olmadı ve bir çift ayakkabı çaldı. 6 aydır işsiz babanın tek amacı, oğlunu sevindirmekti. Polise teslim edilen işsiz baba hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Paylaş
Oğlu için bayram ayakkabısı çaldı!
'Baklava Çetesi', 'Simit Çetesi' derken bir de 'Ayakkabı Çetesi' çıktı! Türkiye'deki milyonlarca işsizden biri olan 37 yaşındaki İbrahim K. oğlu için ayakkabı çaldı. Altı aydır işsiz olan İbrahim K., ayakkabıyı bayramlık ayakkabı isteyen oğlunu sevindirmek için çaldığını söyledi.
Şeker Bayramı için bir çift ayakkabı
Yoksulluğun ve göçün uğrak yeri olan Osmaniye'de altı aydır işsiz olan baba İbrahim K., oğlunu bayramda sevindirmek için ayakkabı çaldı. Bir çift ayakkabı çalan 37 yaşındaki İbrahim K. (37), mağazadan bir çift ayakkabı alarak çıktı.
Fakat işyeri sahibinin seslenmesi üzerine çevrede bulunan kişilerce yakalandı. Yakalandıktan sonra polise teslim edilen İbrahim K., ifadesinde Türkiye'de yaşayan milyonlarca insanın gerçekliğini ortaya koydu.
'Hırsızlık yapmak zorunda kaldım'
Verdiği ifadede aylardır işsiz olduğunu söyleyen İbrahim K., ayakkabıyı bayramlık ayakkabı isteyen çocuğunu sevindirebilmek için çaldığını ve hırsızlık yapmaya mecbur kaldığını söyledi.
Baklava çalan çocukların, simit çalan babaların eksilmediği Türkiye'deki milyonlarca işsizden biri olan İbrahim K. hakkındaki polis soruşturması devam ediyor. "Hırsızlık yapmak zorunda kaldığını" söyleyen işsiz babaya verilecek olan cezanın ne olacağı şimdilik belli değil.
ÖNCEKİ HABER

'Güçlerimizi birleştirelim'

SONRAKİ HABER

Rusya-İran işbirliğinde yeni dönem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...