22 Ağustos 2011 10:50

Ereğli'de garip bir gerginlik

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AK Parti eski Milletvekili Fazlı Erdoğan'ın Büyük Anadolu Otel'de geçtiğimiz cuma akşamı verdiği iftar yemeği çıkışı Ereğli Belediye Başkanı ile Türk Metal Sendikası'na üye Erdemir işçileri arasında yaşanan sözlü ve fiili kavganın ardından ilçede gerginlik tırma

Ereğli'de garip bir gerginlik
Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AK Parti eski Milletvekili Fazlı Erdoğan'ın Büyük Anadolu Otel'de geçtiğimiz cuma akşamı verdiği iftar yemeği çıkışı Ereğli Belediye Başkanı ile Türk Metal Sendikası'na üye Erdemir işçileri arasında yaşanan sözlü ve fiili kavganın ardından ilçede gerginlik tırmanmaya devam ediyor.

Sendika önüne siyah çelenk bırakmak isteyen grup ile sendikalılar arasında başlayan tartışma kısa süre sonra yumruklu kavgaya dönüştü. Ereğli Belediyesi önünde Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşların katılımı ile toplanan yaklaşık 250 kişilik kalabalık, belediye binası önünde Belediye Başkanına destek veren açıklamalarda bulundu.  Çelengi koymalarına izin vermeyen Sendika işçilerinin çelengi grubun üstüne doğru atması gerginliği daha da arttırdı. Arabaların üzerine çıkan taraflar arasındaki sözlü sataşmalarla başlayan tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya döndü. Arabaların üzerinde başlayan kavga daha sonra meydan kavgasına dönüştü. (ZONGULDAK)

ÖNCEKİ HABER

Sendikalardan açlık grevine destek

SONRAKİ HABER

Burkay’a ‘Gülümse’ şiirli tablo

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa