22 Ağustos 2011 03:00

ÖSYM sınav hizmetleri uzmanı alacak

ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), altı sözleşmeli sınav hizmetleri uzmanı alacak.ÖSYM’nin duyurusuna göre, Biyoloji alanında Biyoloji Bölümü mezunu 2, Coğrafya alanında Coğrafya Bölümü veya Coğrafya Öğretmenliği mezunu 2, İstatistik alanında İstatistik Bölümü mezunu 1, Pr

ÖSYM sınav hizmetleri uzmanı alacak
Paylaş

ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), altı sözleşmeli sınav hizmetleri uzmanı alacak.

ÖSYM’nin duyurusuna göre, Biyoloji alanında Biyoloji Bölümü mezunu 2, Coğrafya alanında Coğrafya Bölümü veya Coğrafya Öğretmenliği mezunu 2, İstatistik alanında İstatistik Bölümü mezunu 1, Programlama alanında ise Bilgisayar Bilimleri Bölümü, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği veya Elektronik Mühendisliği mezunu 1 sözleşmeli sınav hizmetleri uzmanı alınacak.

Adaylarda, özel dershane veya özel eğitim kurumlarında çalışmamış olmak, başkanlıkça yapılan sınavlara yönelik soru kitabı veya başka yayını bulunmamak şartı da aranıyor.

Başvuruda bulunacak adayların, ÖSYM’nin www.osym.gov.tr internet adresinde yer alan başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı olarak istenilen diğer belgelerle birlikte 07.09.2011 tarihi mesai saati bitimine kadar, ÖSYM Başkanlığı’na şahsen veya posta ile teslim etmeleri gerekiyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Gümrük muafiyetinden firmalar da faydalanacak

SONRAKİ HABER

Okul kıyafetleri cep yakacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...