19 Haziran 2000 21:00

24 Haziran mitingi için başvuru

Emek Platformu İstanbul Bileşenleri, zorunlu tasarrufların bir önce ödenmesi talebiyle 24 Haziran'da yapılacak miting için dün İstanbul Valiliği'ne başvurdu.

Paylaş
24 Haziran mitingi için başvuru
Emek Platformu İstanbul Bileşenleri, zorunlu tasarrufların bir önce ödenmesi talebiyle 24 Haziran Cumartesi günü yapacağı, "Ekonomik-Sosyal-Siyasal Haklarımız için Gücümüz Birliğimizdir" mitingi için dün İstanbul Valiliği'ne başvurdu.
Platform bileşenleri adına Vali Yardımcısı Osman Demir ile görüşen miting tertip komitesi, miting alanı için Çağlayan Meydanı'nı istedi.
Mitingle ilgili olarak bir açıklama yapan tertip komitesi, emekçilere yönelik saldırılara karşı tüm emek güçlerini 24 Haziran günü Çağlayan Meydanı'na çağırdı. Açıklamada, "Zorunlu tasarrufların gaspına karşı, istikrar adına yüzde 25 dayatmalarına karşı, sosyal güvenliğin tasfiye planlarına karşı, kamu çalışanlarına ve emeklilere ek zam için, iş güvencesi için, ILO normlarına uygun kamu çalışanlarına grevli, toplusözleşmeli sendika hakkı için miting yapıyoruz" denilerek emekçilerin talepleri dile getirildi.
ÖNCEKİ HABER

Exsa'da grev başladı

SONRAKİ HABER

Sansürün mührünü vurduğu müze

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...