20 Ağustos 2011 05:49

Genelkurmay: 105 hedef vuruldu

Federal Kürdistan'ın Kandil bölgesine düzenlenen operasyonlar 3.gününde de devam etti. Uçakların dün gece 22.10 itibariyle başlattığı hava saldırılarında Kortek'ten sonra Piştêşan ve Girneka Köyleri'nin bombalandığı bildirildi.Genelkurmay Başkanlığı, Federal Kürdistan Bölgesi'ne düzenlenen hava

Genelkurmay: 105 hedef vuruldu
Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, Federal Kürdistan Bölgesi'ne düzenlenen hava harekâtının 3. gününde havadan 20 hedefin vurulduğunu, 85 hedefe ise topçu atışı yapıldığını kaydetti.

Açıklamada, 3. günde Kandil, Haftanin, Xakurkê ve Gare bölgelerinde sabah ve akşam düzenlenen operasyonlarda 20 hedefe saldırı düzenlendiği ifade edildi. Açıklamada, hava harekâtı ile koordineli olarak Zap, Avaşin, Besyan ve Xakurkê bölgelerinde tespit edilen 85 hedef, topçu silahları ile saldırı düzenlendiği kaydedildi. Açıklamada, ayrıca Heronlar ile keşif yapıldığı ve oluşan hasara ilişkin bilgi alınmaya çalışıldığı belirtildi. (HABER MERKEZİ)


DÖRDÜNCÜ GÜN

Alınan bilgilere göre savaş uçakları yerel saatle 11.25 sıralarında yeniden Bölge'de uçuş yapmaya başladı. Zap'ın bir kez daha bombalanmaya başlandığı bildirildi.

ÖNCEKİ HABER

Barış Anneleri'nin 'Canlı Kalkan Yürüyüşü' başladı

SONRAKİ HABER

Hediye Aksoy için oturma eylemi 8. haftada

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...