19 Ağustos 2011 09:34

“Savaşa Hayır” diyenler çoğalıyor

FACEBOOK’ta açılan “Kürt ve Türk Gençleri Artık Ölmesin! Savaşa Büyük bir Hayır!” sayfasını şimdiye kadar 2 bin 460 kişi beğendi. Sayfaya her bir dakikada 15 kişi katılıyor. Sayfada, çağrı metni olarak şöyle yazılıyor: “Savaşa büyük bir hayır diyen cesur Kürtler ve cesur Türkler top

“Savaşa Hayır” diyenler çoğalıyor
Paylaş

FACEBOOK’ta açılan “Kürt ve Türk Gençleri Artık Ölmesin! Savaşa Büyük bir Hayır!” sayfasını şimdiye kadar 2 bin 460 kişi beğendi. Sayfaya her bir dakikada 15 kişi katılıyor. Sayfada, çağrı metni olarak şöyle yazılıyor: “Savaşa büyük bir hayır diyen cesur Kürtler ve cesur Türkler toplanıyoruz, çoğalıyoruz. Barış, kardeşlik ve eşitlik için atan o kocaman yüreklerinize bin selam olsun canlar! Var olun! Biji Aşiti! Yaşasın Barış!”
Sayfadaki yorumlar ise şöyle: “Sayfaya saniye başı katılan ve Savaşa BÜYÜK bir HAYIR! diyen cesur Kürtler ve cesur Türkler, ayrıca başka milletlerden de dostlar, hoşgeldiniz!
“Barış çığlığı ve bu elzem ses her yerde büyüyor, büyüyecek; bu akan kana her vicdan sahibi insan birlikte DUR diyecek!..”
“Daha ilk günümüz ve çok hızlı şekilde toplanıyoruz!”
“Bu barışın her yerden gelen ayak sesleridir!”
“Akan kana dur diyenlerin çığlığıdır bu.”
“Eşit ve adil bir yaşam için barış hemen şimdi.”
“Ey barışın elçileri, sayfaya hoş geldiniz.”
“Oluk oluk akan kanı durduralım. Bu topraklar sevgiyle sulansın kanla değil.” (BİA)

ÖNCEKİ HABER

Gelin, barışı konuşalım

SONRAKİ HABER

Nihat Doğan yine twitter’ı salladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa