02 Mart 2011 10:46

SGK seçim çalışmasını başlattı!

SGK Genel Müdürü Emin Zararsız’ın AKP milletvekili adaylığına yönelik yapılan anketi ters tepti. “Gönlünüzdeki milletvekili adayı” anketinde SGK personelinden Zararsız’a oy istendi. Ancak Zararsız sonuncu oldu. SGK’nin personeline duyuru yaparak Zararsız’ın desteklenmesini istemesi ise kamu kurumlarındaki yetkili

SGK seçim çalışmasını başlattı!
Paylaş

Yozgat’ta yerel bir gazete, “Gönlünüzdeki milletvekili adayı” anketi düzenledi ve Zararsız’ı da adaylar arasında gösterdi. SGK Yozgat İl Müdürlüğü Zararsız’ın oylarının artması için büyük çaba harcadı. Personele duyuru yapıp, Kurum Başkanı Emin Zararsız’ın desteklenmesini istedi. Ancak Zararsız’a sadece 324 oy çıktı.  Ankette, SGK Genel Müdürü Emin Zararsız da AKP’nin milletvekili adayları arasında gösterilince, Yozgat SGK İl Müdürlüğü personele “SGK Başkanımız Sayın Emin Zararsız’a oy kullanılması camiamızı mutlu kılacaktır” yazılı mail gönderdi. Ancak bu pek etkili olmadı ve Zararsız ancak 324 oy alabildi. Listedeki diğer isimlerden bazıları 6 ve 5 bin oy aldı.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Zararsız için gönderilen elektronik postayı TBMM gündemine taşıdı. İnce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer’e “Kurum başkanı için ankette oy kullandırmaya sevk etmek, personeli siyasal çıkar doğrultusunda kullanmak hangi hukuk, ahlak ve demokratik anlayışa sığar?​” diye sordu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İki bakandan Öcalan açıklaması

SONRAKİ HABER

İmam Hatipli'ye TSK yolu kapandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa