22 Şubat 2000 22:00

um:ag'dan sinema kulubü

um:ag'dan sinema kulubü
Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı (um:ag)'nın Sinema Kulübü, 3 Mart Cuma günü "Gece Ziyaretçileri" filminin gösterimi ile başkentli sinemaseverlerle buluşacak. Fransız Şairi Jacques Prevert'in yazdığı, Marcel Carne'nin 1942 yılında yönettiği filmle kapılarını açacak kulüp, sinema sanatının klasik ve çağdaş yapıtlarını üyelerine sunacak.
Her hafta salı ve cuma günleri Charlie Chaplin'den Luis Bunuel'e, Orson Welles'ten Jean Luc Godard'a değin birçok büyük ustanın unutulmaz filmlerine yer verecek kulüpte filmler, İngilizce veya İngilizce altyazılı olarak gösterilecek.
Sinema kulübüne üyelik şartları, vakfın (417 77 20) numaralı telefonundan ya da (Paris Caddesi No:14 Kavaklıdere/Ankara) adresinden öğrenilebilecek.

Evrensel'i Takip Et