04 Şubat 2000 22:00

Elektrikler kesilecek

Ankara, İstanbul ve İzmir'in çeşitli bölgelerinde elektrik hatlarında ve trafolarda yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle elektrikler kesilecek.

Paylaş
Elektrikler kesilecek
Ankara, İstanbul ve İzmir'in çeşitli bölgelerinde elektrik hatlarında ve trafolarda yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle elektrikler kesilecek.
Ankara
5, 6, 7 Şubat günlerinde Ankara'nın bazı yerleşim birimlerine elektrik verilemeyecek. Yapılan açıklamaya göre, Mithatpaşa Caddesi'nin bir kısmı ile Adakale Sokak'ta 5 Şubat Cumartesi günü elektrik kesintisi uygulanacak. Bahçelievler TEAŞ Genel Müdürlüğü Isı Santralı, Merkez Komutanlığı Orduevi, Balgat 2. Cadde, Belkis Sitesi, 13 Sokak ve Çankaya Belediyesi Spor Salonu'na bugün elektrik verilemeyecek. Keçiören ilçesine bağlı Atış Caddesi, Lavanta Sokak, A. Vefik Paşa Caddesi, Çamaltı, Olcay sokaklar ve civarında 7 Şubat Pazartesi günü elektrik kesintisi uygulanacak. Bölük Caddesi, Göker Sokak, Baştuğ Sokak, Kanuni Mahallesi, 97, 34, 37. sokaklar, Başkent Caddesi, Bağlum Caddesi, Ş. Ali Rıza Bulut, Ş. Ali Rıza Ekşioğlu sokaklar, P-19 Pompa İstasyonu'na ise aynı gün elektrik verilemeyecek.
İstanbul
İstanbul'da ise bazı yerlere 10 saat süreyle elektrik verilmeyecek. Yapılan açıklamaya göre, Pazar günü, 08.00-18.00 saatleri arasında Değirmenköy Beldesi, Çanta Beldesi, Seymen Köyü, Seymen-Çorlu ve Çanta-Değirmenköy arasında E-5 güzergâhında kalan fabrika ve tesisler ile Kınalı Mevkii'ndeki fabrika ve tesislerde elektrik kesintisi uygulanacak.
İzmir
İzmir'de ise Bornova ilçesindeki Işıklar Trafo Merkezi'nde yapılacak onarım çalışması nedeniyle pazar günü bazı semtlere elektrik verilemeyecek.
ÖNCEKİ HABER

MMO'nun programı yoğun

SONRAKİ HABER

'Devlet ile bilim karşı karşıya'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...