17 Ocak 2000 22:00

Depremzedeler kongredeydi

17 Ağustos'ta yaşanan depremin ardından Derince'de kurduğu çadırkentle depremzedelerin yanında yer alan EMEP'in, Kocaeli Merkez İlçesi'nde yaptığı kongreye birçok depremzede katıldı.

Paylaş
Depremzedeler kongredeydi
17 Ağustos'ta yaşanan depremin ardından Derince'de kurduğu çadırkentle depremzedelerin yanında yer alan EMEP'in, Kocaeli Merkez İlçesi'nde yaptığı kongreye birçok depremzede katıldı.
Çadırkentte EMEP'e üye olan Yener Kavrat, işçi ve emekçilere yaraşır bir kongrede yer almasından duyduğu memnunuyeti dile getirerek, "Depremde tanıştığım EMEP'in yıllardır aradığım parti olduğunu anladım" dedi. Konukların yaptığı konuşmaların ardından yapılan seçimlerle başkanlığa Çetin Güzel getirildi.
Lüleburgaz
EMEP Lüleburgaz ilçe örgütü'nün 2'inci Genel Kongresi yapıldı. EMEP GYK üyesi Şükrü Taş, Eğitim-Sen Lüleburgaz Temsilcisi Aytekin Bulut ve HADEP Tekirdağ il yöneticisi kongre ile ilgili başarı dileklerini ilettiler. Konuk ve üyelerin konuşmasından sonra yapılan seçimlerde İlçe Başkanlığı'na Erdal Tektaş, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Mehmet Kültür, Ferihen Bulut, Halil Doğru ve Cengiz Atlı seçildiler.
Samsun
İşçi ve emekçilerin katılımıyla gerçekleşen EMEP Samsun Merkez İlçe ve Havza 2'inci Olağanüstü Kongresi ise büyük bir coşku ile yapıldı.
Emeğin Partisi Samsun Merkez İlçe Başkanlığı'na Azot işçisi ve Petrol-İş Merkez Disiplin Kurulu üyesi Refik Acar seçilirken, EMEP Havza İlçe Başkanlığı'na ise Aslan Bolat getirildi.
Bursa İskenderun
EMEP Bursa Nilüfer İlçe Kongresi'nde gençlik adına yapılan konuşmalarda işçi, öğrenci ve semt gençliği sorunları, ve bu sorunların aşılması için neler yapılması gerektiği konuşuldu. Yapılan seçimlerde İlçe Başkanlığı'na İskan Yıldız seçildi. Öte yandan EMEP İskenderun İlçe Başkanlığı'na emekli hemşire Cavide Alçın getirilirken, Gemlik İlçe Başkanlığı'na ise Hıdır Tutaş seçildi.
EMEP İskenderun ilçe örgütünde yapılan kongrede Cavide Alçın Başkanlığa yeniden seçildi.
ÖNCEKİ HABER

İşçiler EMEP'te mücadele etmeli

SONRAKİ HABER

Telekom'un katli Meclis gündeminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa