17 Ağustos 2011 09:33

Lise öğrencisine ajanlık teklif ettiler

ANKARA’da Anıttepe Lisesi 3. sınıf öğrencisi Çeknat Danışman, kendisine polis tarafından ajanlık teklif edildiğini, kabul etmediği için de tehdit aldığını açıkladı.İHD Ankara Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısı ile kendisine polisler tarafından ajanlık teklif edildiğini iddia eden Çeknat Danışman, olayın gö

Lise öğrencisine ajanlık teklif ettiler
Paylaş

ANKARA’da Anıttepe Lisesi 3. sınıf öğrencisi Çeknat Danışman, kendisine polis tarafından ajanlık teklif edildiğini, kabul etmediği için de tehdit aldığını açıkladı.

İHD Ankara Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısı ile kendisine polisler tarafından ajanlık teklif edildiğini iddia eden Çeknat Danışman, olayın gözaltındayken gerçekleştiğini söyledi. Yüksel Caddesi’nde zabıta ile işportacıların arasındaki çatışmada gözaltına alındığını belirten Danışman, avukatla konuşmak için nezaretten çıkarıldığını, fakat burada babasının arkadaşı olduğunu iddia eden biriyle konuşturulduğunu söyledi. Daha sonra ortama bir polisin daha geldiğini belirten Danışman, kendisine yapılan ajanlık teklifini kabul etmediğini ve “Burada keselim” dediğini anlattı. Danışman, polislerin “dışarıda görüşürüz” dediğini ve nezaretten çıktıktan sonra telefonla aradıklarını ifade etti. Telefonlara cevap alamayınca 06 MYP 42 veya 46 plakalı bir araçla yolunu kestiklerini kaydeden Danışman, kabul etmeyince tehdit ettiklerini söyledi. Danışman, gözaltından çıktıktan sonra İHD’ye başvurmuştu. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

BDP: Barış herkesin ortak hedefi olmalı

SONRAKİ HABER

Çevre Bakanlığı oy sayıyor Suişleri Bakanlığı çevreyi koruyor!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...