18 Aralık 1999 22:00

Tüm Bel-Sen'e TİS çağrısı

Susurluk Belediye Başkanı A. Hayri Köroğlu, Tüm Belediye Memurları Sendikası (Tüm Bel-Sen)'nın toplu iş sözleşmesini kabul ettiğini belirtti.

Paylaş
Tüm Bel-Sen'e TİS çağrısı
Susurluk Belediye Başkanı A. Hayri Köroğlu, Tüm Belediye Memurları Sendikası (Tüm Bel-Sen)'nın toplu iş sözleşmesini kabul ettiğini belirterek, Tüm Bel-Sen yöneticilerini sözleşme yapmaya çağırdı. Köroğlu, sözleşme için Tüm Bel-Sen yöneticilerini 20.12.1999 tarihinde saat 14.00'de Belediye Başkanlık Makamı'na davet etti.
Tüm Bel-Sen Basın Bürosu tarafından yapılan yazılı açıklamada ise Köroğlu'nun çağrısı olumlu bulunarak belirtilen tarih ve saatte görüşmelere başlanacağı dile getirildi. Kamu emekçileri mücadele tarihinde ilk toplusözleşme imzalayan sendikanın Tüm Bel-Sen olduğu hatırlatılan açıklamada, "G.Antep'le başlayan toplusözleşme sürecimiz, kimi zaman yerel yönetimlerin kimi zaman merkezi iktidarın gerek hukuksal gerekse keyfi uygulamaları ile karşı karşıya kaldı. Toplusözleşme imzaladığımız belediye başkanlarına ve yöneticilerimize dava açıldı. Ancak yılmadık, direndik, direnmeye devam edeceğiz" denildi.
Toplusözleşme imzalayan Susurluk Belediye Başkanı ve üyelerine açılan görevi kötüye kullanma davasının olumlu sonuçlandığının ifade edildiği açıklamada, sendika olarak toplusözleşme masasına oturmak için belediye başkanı ile görüşüleceği ifade edildi.
ÖNCEKİ HABER

SSK'yı IMF politikaları batırdı

SONRAKİ HABER

Kamu emekçileri yine alanlarda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa