16 Ağustos 2011 09:23

Trafik terörü kurbanı gençler anıldı

İki yıl önce Ankara’da trafik teröründe yaşamını yitiren Eren ve Onur Demircan kardeşler, isimlerinin verildiği parkta anıldı. Çankaya Remzi Oğuz Arık Mahallesi Muhtarı Süleyman Demircan, 2  yıl önce ikiz çocuklarını bir trafik canavarının neden olduğu kazada yitirmişti.Staj yaptıkları fabrikadan gece motosikletle d&oum

Trafik terörü kurbanı gençler anıldı
Paylaş

İki yıl önce Ankara’da trafik teröründe yaşamını yitiren Eren ve Onur Demircan kardeşler, isimlerinin verildiği parkta anıldı. Çankaya Remzi Oğuz Arık Mahallesi Muhtarı Süleyman Demircan, 2  yıl önce ikiz çocuklarını bir trafik canavarının neden olduğu kazada yitirmişti.

Staj yaptıkları fabrikadan gece motosikletle dönen gençlere arkadan bir araç hızla çarpmış ve kardeşleri metrelerce sürüklemişti. Süleyman Demircan, trafik terörüne karşı kampanya başlatmıştı. Eren ve Onur kardeşler, doğup büyüdükleri mahallede bulunan ve artık kendi isimlerini taşıyan “Eren-Onur Demircan İkizler Parkı”nda anıldılar.

Dün gerçekleştirilen anma etkinliğine ikizlerin yakınları, arkadaşları ve mahalle halkı katıldı. İkizlerin anısına “Yılanların Öcü” filminin açık hava gösterimi yapıldı. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

ABD, Roj TV'yi kapatmak için doğrudan müdahale etti

SONRAKİ HABER

Güvenlik için ABD'nin Irak’tan çekilmesi şart!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...