16 Ağustos 2011 08:08

Uyum programı 12 Eylül’de başlayacak

ANA SINIFI ve ilköğretime yeni başlayacak öğrenciler, 12 Eylül’de öğretmen ve arkadaşları ile tanışarak okula merhaba diyecek.Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürü Murat Altuğ imzasıyla Okula Uyum Programı konulu bir genelge yayınlandı. Genelgeye göre okul kaygısının giderilmesi amacıyla okul öncesi ve

Uyum programı 12 Eylül’de başlayacak
Paylaş

ANA SINIFI ve ilköğretime yeni başlayacak öğrenciler, 12 Eylül’de öğretmen ve arkadaşları ile tanışarak okula merhaba diyecek.

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürü Murat Altuğ imzasıyla Okula Uyum Programı konulu bir genelge yayınlandı. Genelgeye göre okul kaygısının giderilmesi amacıyla okul öncesi ve ilköğretim birinci sınıf öğrencileri için başlatılan uyum eğitimleri, 2011-2012 eğitim-öğretim döneminde 12-16 Eylül tarihlerinde başlayacak.

Genelgede, yaşça kayıt hakkını elde eden ancak bedenen yeterince gelişmemiş olan çocukların okul öncesi eğitim kurumlarına devam edebileceği veya kayıtlarını bir yıl erteleyebileceği konusunda velilerin bilgilendirilmesinin de uygun olacağı belirtildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Öğretmen atamaları için başvurular yarın başlıyor

SONRAKİ HABER

Kayseri’de 4.5 şiddetinde deprem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...