29 Ekim 1999 21:00

Fazilet görücüye çıkıyor

Genel Başkan Recai Kutan başkanlığındaki Fazilet Partisi heyeti bugün ABD'nin başkenti Washington'da temaslarına başlayacak.

Paylaş
Fazilet görücüye çıkıyor
Fazilet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, FP'li milletvekillerinden oluşan bir heyetle bugün ABD ziyaretinin ilk ayağı olan Washington'a gidecek. Fazilet Partisi'nin ABD'de "Sistemle uyumluyuz, ABD ve İsrail'in çıkarlarının ifadesi olan Ortadoğu konsepti için sorun yaratmayız" mesajı verecek olan FP, Musevi kurumları da dahil bir dizi resmi ve "gayri resmi" kuruluşla temaslarda bulunacak.
FP Genel Başkanı Recai Kutan'ın başkanlığındaki heyette milletvekilleri Abdullah Gül, Ali Coşkun, Temel Karamollaoğlu, Oya Akgönenç, Ertan Yülek ve Nazlı Ilıcak'ın bulunduğu belirtildi.
Grossman'la görüşecekler
FP Genel Başkanı Kutan'ın, Washington'da, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Marc Grossman, İnsan Haklarından Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Harold Koh ve Dışişleri Bakanı Madeleine Albright'ın Din İşlerinden Sorumlu Özel Temsilcisi Robert Seiple ile bir araya gelmesi bekleniyor.
Musevi ayağı da tamam
Kutan ve beraberindeki heyet, ayrıca düşünce kuruluşları Woodrow Wilson Center, Middle East Institute, National Endowment for Democracy ve Georgetown Üniversitesi'nde düzenlenen konferanslara katılacak ve Amerikan Müslümanlar Konseyi, Türk-Amerikan Dernekleri Asamblesi, Türk Amerikan Konseyi yetkilileriyle de görüşecek.
FP heyetinin, 4 Kasım Perşembe günü Washington'dan New York'a geçerek, Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu'nun Türkevi'nde düzenlenecek yemeğine katılacak, Council of Foreign Relations ile Musevi düşünce kuruluşu Lehman Brothers'ta temaslarda bulunacak.
FP Genel Başkanı Recai Kutan ve beraberindeki heyet, 6 Kasım Cumartesi günü Türkiye'ye dönecek.
ÖNCEKİ HABER

Savaş'ın istediği yasa Meclis'te

SONRAKİ HABER

Kavakçı bu kez Türk vatandaşı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...