15 Ağustos 2011 07:41

Boşandığı karısını vurup intihar etmek istedi

Son günlerde artarak devam eden kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. İzmir’de eski eşinden tehdit aldığı için devletten koruma isteyen bir kadın daha korunmadığı için vuruldu.İzmir'in Bornova ilçesinde, 7 ay önce boşandığı karısının yaşadığı eve giden bir kişi, yaşanan tartışmanın ardından silahla vurarak y

Boşandığı karısını vurup intihar etmek istedi
Paylaş

Son günlerde artarak devam eden kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. İzmir’de eski eşinden tehdit aldığı için devletten koruma isteyen bir kadın daha korunmadığı için vuruldu.

İzmir'in Bornova ilçesinde, 7 ay önce boşandığı karısının yaşadığı eve giden bir kişi, yaşanan tartışmanın ardından silahla vurarak yaraladı. Tekrar bir araya gelmek istemeyen eski eşini vuran S.Ç., daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında, Çamdibi semti 5044 Sokak 14 numaradaki evde meydana geldi. Sekiz yıl evli kalan Ş.Ç. (30) ile tekstil işçisi olan iki çocuk annesi G.K. (26), şiddetli geçimsizlik yüzünden 7 ay önce boşandı. Çocukları S.Ç. ve S.Ç.'nin velayeti babaya verildi. Eski eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı eve giden Ş.Ç., tekrar bir araya gelme isteğine olumsuz cevap alınca yanındaki tabancayla G.K.'ye üç el ateş etti. Genç kadın, boynuna ve sırtına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Olay yerinden kaçan S.Ç., yaklaşık 100 metre uzaklıktaki 5054/1 Sokak'ta tabancayı alnına dayayarak intihar etmek istedi. Mermi, Ş.Ç.'nin başının üstünü sıyırarak yaraladı. G.K. ve Ş.Ç.'yi kanlar içinde yatarken görenler, polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Ekipler Ş.Ç.'yi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, G.K.'yi ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hafif yaralanan Ş.Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, G.K.'ninse hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Anne Nuray K., kızının eski eşi tarafından daha önce tehdit edildiğini, bu sebeple devletten koruma talebinde bulunduklarını söyledi. (İZMİR)

ÖNCEKİ HABER

Sümela Manastırından barış çağrısı

SONRAKİ HABER

İşe dönene kadar direniş sürecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa