15 Ağustos 2011 07:11

Kızılay Başkanı istifa etti

Afrika'daki kıtlık durumu nedeniyle yardım kampanyalarının yoğunlaştığı ve bu kampanyaların adeta AKP kampanyası haline dönüştüğü bir dönemde Türk Kızılayı Başkanı Tekin Küçükali, sağlık sorunları gerekçesiyle sürpriz bir şekilde görevinden istifa etti.Başbakan Erdoğan'ın Somali ziyareti ö

Kızılay Başkanı istifa etti
Paylaş

Afrika'daki kıtlık durumu nedeniyle yardım kampanyalarının yoğunlaştığı ve bu kampanyaların adeta AKP kampanyası haline dönüştüğü bir dönemde Türk Kızılayı Başkanı Tekin Küçükali, sağlık sorunları gerekçesiyle sürpriz bir şekilde görevinden istifa etti.

Başbakan Erdoğan'ın Somali ziyareti öncesinde gerçekleşen istifanın nedeni tam olarak bilinmese de, istifayı Başbakan Erdoğan'ın istediği iddia ediliyor. Küçükali'nin ardından AKP'nin teşkilattan bir ismi Kızılay Genel Başkanlığına getireceği ifade ediliyor. Bu arada, istifası için sağlık sorunlarını gerekçe gösteren Küçükali, mesai arkadaşlarına gönderdiği veda mesajında, 7 yıllık Kızılay üyelik ve genel başkanlık sürecini anlattı. Rütbeler gelir geçer, aslolan gerçek hayattır. Daha bir kaç gün önce gazetelere verdiği mesajlarda gelecekteki projelerinden bahseden Küçükali'nin istifasında, "Rütbeler gelip geçer, aslolan gerçek hayattır" demesi dikkat çekti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

AKP'li Canikli: Kürt sorununu silahla çözeceğiz

SONRAKİ HABER

Yalovalı taraftarlar 'Vopak'a hayır' dedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...