19 Ekim 1999 21:00

Uluslararası Sanat Fuarı devam ediyor

"Ankara '99" başlığı altında yapılan "5. Ankara Uluslararası Sanat ve El Sanatları Fuarı" devam ediyor.

Paylaş
Uluslararası Sanat Fuarı devam ediyor
"Ankara '99" başlığı altında yapılan "5. Ankara Uluslararası Sanat ve El Sanatları Fuarı" devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi'nde devam eden fuarın etkinlikleri ücretsiz izlenebiliyor.
16 Ekim'de başlayan fuar, bugün saat 18.00'de Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi (DTCF)'nden Grup Rusty Nail'in rock konseri ve Ozan Sağdıç'ın fotoğraf üzerine sohbetiyle sürecek. Etkinliğin bu gününde Yeni Yükseltepe Kültür Derneği'nden Osman Merttopçuoğlu'nun saat 18.30'daki "Peru" isimli slayt gösterisi ve Tacettin Teymur ile Lütfü Güner'in saat 19.00'daki "Kapadokya" isimli slayt gösterisi yer alacak.
Fuarda yarın saat 18.00'de DTCF'den Grup Yankı'nın pop müzik konseri, saat 19.00'da Ufuk Karakoç ve Gülüm Pekcan'ın "Türkülerle Dans" konulu konseri ve Tekin Üstündağ'ın "Çizgiler" isimli slayt gösterisi, 22 Ekim saat 19.00'da ise Ahmet Özer'in "Dünya Şiirinin Kanatlarında" programı izlenebilecek.
Halkoyunlarından klasik müziğe ve Türk halk müziği konserlerine kadar bir dizi etkinliğin gerçekleşeceği 23 Ekim'de de saat 14.00'te İbrahim Demirel'le, saat 16.00'da Çerkes Karadağ'la fotoğraf sohbetleri yapılacak. Fuar, 24 Ekim günü saat 14.00'te Cafer Tabak'ın resimlerinden saydam gösteri, saat 15.00'de "Fotoğrafta doğa ve insan" konulu panel ardından saat 18.30'da Fotoğraf Sanatı Kurumu'nun Karma Slayt Gösterisi ve Ufuk Karakoç ile Gülüm Pekcan'ın "Türkülerle Dans" konseriyle sona erecek.
ÖNCEKİ HABER

Frankfurt Kitap Fuarı sona erdi

SONRAKİ HABER

Stadiasmos yolu araştırılacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...