15 Ağustos 2011 03:43

İşsizlik intihara sürükledi

İŞSİZLİK, yoksulluk ve çaresizlik Kocaeli’nde iki genci intihara teşebbüse sürükledi. “Başbakan bu halimizi görsün” diye feryat eden iki genç karınlarını doyurmak için iş istedi.Kocaeli’nde Levent Helvacı ve Mevlüt Çakır adlı iki genç işsizlik nedeniyle çok katlı otoparkın &ccedi

İşsizlik intihara sürükledi
Paylaş

İŞSİZLİK, yoksulluk ve çaresizlik Kocaeli’nde iki genci intihara teşebbüse sürükledi. “Başbakan bu halimizi görsün” diye feryat eden iki genç karınlarını doyurmak için iş istedi.

Kocaeli’nde Levent Helvacı ve Mevlüt Çakır adlı iki genç işsizlik nedeniyle çok katlı otoparkın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. İki genç “Üç aylık kira borcumuz var. Bugün o  kirayı ödeyemezsek eşyalarımızı dışarı atacaklar. Bize birileri yardım etsin, iş versin. Karnımız aç. Çocuklarımız kaç gündür ekmek yemedi” diye feryat etti.

Kocaeli Belediye Başkanı gelmeden ve kendilerine iş sözü verilmeden çatıdan inmeyeceklerini belirten iki genç “Birileri artık sesimizi duysun. Bu halimizi başbakan da görsün. Onlar lüks içinde yaşarken biz açız. Biz iş istiyoruz” diye bağırdı. Biri akciğerlerinden rahatsız olan diğeri de sara hastası olan iki genç çevrediklerin, itfaiye ve polislerin 3,5 saatlik uğraşısı sonucu, ikna edilerek çatıdan indirildi. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Hugo Boss cennet değil cehennem

SONRAKİ HABER

Karteks'te işçinin hayatı pamuk ipliğine bağlı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...