15 Ağustos 2011 02:51

Abbasağa Parkı Fosforoğlu’nu ağırlıyor

BEŞİKTAŞ Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantılarının yaz dönemi Ferdi Merter Fosforoğlu gecesiyle devam ediyor. 70 yıla yakın bir süredir sanatla iç içe olan Ferdi Merter Fosforoğlu için hazırlanan gece, Beşiktaş Abbasağa Parkı’nda saat 21.00’den itibaren takip edilebiliyor.“Ustalara Sa

Abbasağa Parkı Fosforoğlu’nu ağırlıyor
Paylaş

BEŞİKTAŞ Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantılarının yaz dönemi Ferdi Merter Fosforoğlu gecesiyle devam ediyor. 70 yıla yakın bir süredir sanatla iç içe olan Ferdi Merter Fosforoğlu için hazırlanan gece, Beşiktaş Abbasağa Parkı’nda saat 21.00’den itibaren takip edilebiliyor.

“Ustalara Saygı”da neredeyse kendini bildi bileli tiyatro ve sinema dünyasının içinde olan, “Ferdi” ismini kendisini çocuk yaşta dublaja başlatan ünlü seslendirme ustası Ferdi Tayfur’dan alan sanatçıyı, farklı disiplinlerden dostları yalnız bırakmayacak.

Tiyatro, sinema, televizyon ve dublaj çalışmalarının yanı sıra çok sayıda kitap kaleme alan, farklı kurumlarda eğitmenlik yaparak genç kuşak sanatçılarımızın yetişmesine katkıda bulunan, halen Film-San’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüterek sektör çalışanlarının yaşam standartlarının iyileştirmesi için çaba gösteren Ferdi Merter Fosforoğlu ve programı hazırlayan Faruk Şüyün, tüm gece boyunca pek çok konuğu sahnede ağırlayacak. Agâh Özgüç,  Almula Merter, Ateşböceği Ercan, Banu Zorlutuna, Enis Fosforoğlu, Halit Akçatepe,  Işık Yenersu, Mine Acar, Necip Sarıcı, Nilüfer Aydan, Osman Şengezer, Seren Fosforoğlu,  Tuna Serim ve Zeki Alasya’nın konuşmacı olarak katılacağı gecede Dinçer Sümer, Gönül Yazar, Müjdat Gezen ve Nedret Güvenç de telefon bağlantılarıyla duygularını paylaşacaklar.
(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

TRT iki isme dava açtı

SONRAKİ HABER

Öğretim elemanlarına ‘Akademik karşı duruş’ çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...