13 Ağustos 2011 11:46

Voleybolcuya 'şortlu' destek

Antrenman sonrası bindiği İETT otobüsünde şort giydiği gerekçesiyle bir kişinin saldırısına uğradığı ileri sürülen voleybolcu Nurcan İbrahimoğlu'na arkadaşlarından şortlu destek geldi.İstanbul'da 28 Temmuz akşamı antrenmandan çıktıktan sonra üzerindeki şortla bindiği Bahçeköy- 4. Levent hattındaki İETT o

Voleybolcuya 'şortlu' destek
Paylaş


İstanbul'da 28 Temmuz akşamı antrenmandan çıktıktan sonra üzerindeki şortla bindiği Bahçeköy- 4. Levent hattındaki İETT otobüsünde saldırıya uğradığı iddia edilen Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) kadın voleybol takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği ikinci sınıf öğrencisi Nurcan İbrahimoğlu'na (19) yapılan saldırıyı kınamak amacıyla arkadaşları Kadıköy'deki Beşiktaş İskelesi önünde basın açıklaması yaptı.

Saldırıya ilişkin açıklama yapan arkadaşlarından Işık Spor Voleybol Takımı oyuncusu Başak Koç, sporcular olarak antrenmanlarına daha rahat olduğu için şortla gittiklerini aktaran Koç, "Burada yapılan kadına ve canlıya şiddettir. Otobüste bacaklarını indir, şort giyme rahatsız oluyoruz demek, sahura uyandıran davulcuya uykumuzdan ediyorsun bizi, çalma davulu" demek gibi bir şeydir" sözleriyle saldırıya tepki gösterdi.

Yapılan açıklamanın ardından bir basın mensubunun olayın "asılsız olduğu yönünde söylentiler olduğunu bu konuda ne düşündükleri" şeklindeki sorusuna Koç, "Biz arkadaşımıza güveniyoruz" dedi.

Yapılan açıklamanın ardından İbrahimoğlu'nun arkadaşları saldırıya yönelik tepkilerini şortlarıyla Beşiktaş' giden vapura binerek göstermeye çalıştı. Şaşkın bakışlar altında vapurla Beşiktaş'a geçen protestocu grup, buradan da yine bir İETT otobüsüne binerek 4. Levent'e gitti. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

‘Bizim gerçeküstü dünyamız daha gerçek’

SONRAKİ HABER

ÇENGELLİ İĞNE - Sen Evrensel’in kadınlarını tanımıyorsun galiba!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...