13 Ağustos 2011 09:49

Bir asker ve bir kaymakam adayı kaçırıldı

DİYARBAKIR Muş Karayolunda Kaymakam adayı 30 yaşındaki Kenan Erenoğlu ile Mardin’deki birliğinden izinli olarak memleketi Bulanık’a gittiği ileri sürülen 21 yaşındaki er Aykut Çelik’in HPG’liler tarafından kaçırıldığı ileri sürüldü.Edinilen bilgilere göre, önceki gün saat 14.30 sıralarında Muş

Bir asker ve bir kaymakam adayı kaçırıldı
Paylaş

DİYARBAKIR Muş Karayolunda Kaymakam adayı 30 yaşındaki Kenan Erenoğlu ile Mardin’deki birliğinden izinli olarak memleketi Bulanık’a gittiği ileri sürülen 21 yaşındaki er Aykut Çelik’in HPG’liler tarafından kaçırıldığı ileri sürüldü.

Edinilen bilgilere göre, önceki gün saat 14.30 sıralarında Muş- Kulp karayolunun 35’inci kilometresinde olay meydana geldi. Muş ve Diyarbakır yönlerinden gelen otomobilleri durdurdukları ileri sürülen HPG’lilerin yolcuları indirerek kimlik kontrolü yaptığı belirtildi. Yaklaşık 40-50 aracın birikmesi üzerine propaganda yaptıkları kaydedilen HPG’lilerin, Muş Valiliği’nde Kaymakam adayı olan Kenan Erenoğlu’nu ve Mardin’de 7 aylık asker olan ve Muş’un Bulanık İlçesi Gümüşpınar köyüne ailesini ziyarete gitmek için Diyarbakır’dan otobüse binen Aykut Çelik’i kaçırdığı belirtildi.
Vali Ali Çınar, olayın öğrenilmesinden sonra Cumhuriyet Başsavcısı, İl Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü ile toplantı yaptı. Bölgede operasyon başlatıldığı öğrenildi. (MUŞ)

ÖNCEKİ HABER

Tolga Ceylan'ın kaybedildiği yerde...

SONRAKİ HABER

Gol kralı Tanju’ya TOKİ’den altın gol

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...