13 Ağustos 2011 09:44

Tolga Ceylan'ın kaybedildiği yerde...

2004 yılında tatile gittiği İğneada’da jandarma tarafından gözaltına alınan, bir daha da kendisinden haber alınamayan İstanbuk Teknik Üniversitesi öğrencisi Tolga Baykal Ceylan için bugün İğneada’da bir basın açıklaması düzenlendi. İstanbul Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nin önünden harek

Tolga Ceylan'ın kaybedildiği yerde...
Paylaş

İstanbul Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nin önünden hareket eden araç, öğlen saatlerinde İğneada’ya vardı. İnsan Hakları Derneği Gözaltında Kayıplara Karşı Komisyonu tarafından gerçekleştirilen açıklamaya çok sayıda demokratik kitle örgütlerinin yanısıra BDP Şırnak milletvekili Hasip Kaplan, Hrant Dink’in eşi Rakel Dink ve sanatçı Nur Sürer de katıldı. 

Tam 7 yıldır oğlundan bir haber alamayan anne Kadriye Ceylan oğlunu bulabilmek için Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Savunma ve Adalet Bakanlıklarına gitti, fakat bir sonuç alamadı.Tüm  bunlara rağmen oğlunun izini sürmekten vazgeçmeyen anne Ceylan bu defa oğlunun kaybolduğu yere, İğneada’ya gelerek buradan sesini duyurmaya çalıştı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İHD’den Suriye’ye kefenli protesto

SONRAKİ HABER

Bir asker ve bir kaymakam adayı kaçırıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa