02 Ağustos 1999 21:00

Yaratıcı Drama'nın yeni sayısı çıktı

Drama konusunda faaliyet gösteren tek yayın olan "Yaratıcı Drama" dergisinin nisan-temmuz aylarını kapsayan 3 ve 4'üncü sayısı çıktı.

Paylaş
Yaratıcı Drama'nın yeni sayısı çıktı
Drama konusunda faaliyet gösteren tek yayın olan "Yaratıcı Drama" dergisinin nisan-temmuz aylarını kapsayan 3 ve 4'üncü sayısı çıktı. İlginç bölümlerini TOBAV Başkanı Tamer Levent'in "Polis Eğitiminde Drama" ve Serap Akın'ın "Polis'de Farklı Boyut" başlıklı yazılarında geçen, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yürüttükleri çalışmaların aslında "demokrasi kültürü dersi" işlevi yüklendiği savunularının oluşturduğu dergi; dramanın, eğitim ve tiyatrodaki yerini vurgulamayı hedefliyor.
Dergide; 5-6 yaş grubu çocuklarda yaratıcı drama eğitiminin alıcı dil gelişimine katkısı, estetik çalışmalar aracılığıyla yaratıcılığın geliştirilmesi, yaratıcı drama kursları katılımcılarının profili, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Tiyatro Araştırma Laboratuarı, geçtiğimiz ay Kocaeli'de yapılan "6. Drama Semineri-Dönem Sonu Oyunları Festivali" ve "2'inci Uluslararası İstanbul Kukla Festivali" konulu yazılar da bulunuyor.
ÖNCEKİ HABER

Binler festivalde buluştu

SONRAKİ HABER

'Af tasarısı adaletsiz'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...