12 Ağustos 2011 10:09

Yakalama kararı çıkan iki general GATA’ya yatırıldı!

İNTERNET Andıcı davasında haklarında yakalama kararı çıkartılan Orgeneral Hüseyin Nusret Taşdeler ve İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin GATA’da tedavi altına alındı.Taşdeler’in göğüs ağrısı, baş dönmesi ve halsizlik şikâyetleri ile hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Orgeneral Nusret Taşdeler’in 8 A

Yakalama kararı çıkan iki general GATA’ya yatırıldı!
Paylaş

İNTERNET Andıcı davasında haklarında yakalama kararı çıkartılan Orgeneral Hüseyin Nusret Taşdeler ve İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin GATA’da tedavi altına alındı.

Taşdeler’in göğüs ağrısı, baş dönmesi ve halsizlik şikâyetleri ile hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Orgeneral Nusret Taşdeler’in 8 Ağustos günü yoğun bakıma yatırıldığı ve burada tedavisine devam edildiği belirlendi. Taşdeler’in hastaneye yatmasından bir gün sonra son YAŞ kararları ile Jandarma Genel Komutanlığı’na atanan Bekir Kalyoncu kendisini ziyaret etti ve uzun süre de yanında kaldı. Orgeneral Nusret Taşdeler yaklaşık 1.5 ay önce de benzer rahatsızlık nedenleriyle 1 ay istirahat aldığı, sağlık durumunun bir ay öncesinden iyi olduğu ve tetkiklerin normal sınırlarda çıkmasına karşın hastanede yoğun bakıma yatırıldığı öne sürüldü. İnternet Andıcı davasında savcının tutuklama isteminde bulunduğu, son YAŞ kararlarında Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanlığı görevini korumayı başaran Korgeneral İsmail Hakkı Pekin ise 24 Temmuz Pazar akşamı ‘intihar düşüncesi ile kendine zarar verir’ tanısıyla GATA’da kliniğe yatırıldı. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Fener’de iki tutuklama daha

SONRAKİ HABER

EMEP: ABD'ye değil halka kulak ver

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...