03 Temmuz 1999 21:00

EMEP'in yeni genel merkezi açıldı

Emeğin Partisi (EMEP) Genel Merkezi, Ankara Necatibey Caddesi Sezenler Sokak 2/8 Numara'daki yeni binasına taşındı.

Paylaş
EMEP'in yeni genel merkezi açıldı
Emeğin Partisi (EMEP) Genel Merkezi, Ankara Necatibey Caddesi Sezenler Sokak 2/8 Numara'daki yeni binasına taşındı. EMEP'in yeni genel merkezinin faaliyete geçmesi nedeniyle önceki akşam bir açılış töreni düzenlendi.
EMEP'in bazı genel merkez, il ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu açılışa, HADEP PM Üyesi Ali Rıza Yurtsever, MYK Üyesi Fevzi Oğuz, DBP eski Genel Sekreteri Fehmi Demir, ÖDP yöneticilerinden Olgun Delikanlı ve Zübeyde Kılıç ile çok sayıda sendika ve kitle örgütü temsilcisi katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan EMEP Genel Başkanı Levent Tüzel, "Açılış adı altında bir araya gelmiş olmak pek alışık olunan bir şey değil. Ama biz bunun anlamlı olduğu düşüncesindeyiz. Genel merkezimiz, işçi, aydın, sendikacı arkadaşların mütevazi katkılarıyla, emekçilerin el emekleriyle oluştu" dedi.
"Ben bu güzelliği yaratan arkadaşlara partimiz adına teşekkür ediyorum" diyen Tüzel, en fazla emeği geçenlerden birisi olan EMEP Ankara İl Başkanı Meral Bekar'a da teşekkür etti. Devrimci, mücadeleci, demokratik hareketin güçlerinin birleştirilmesini hatırlatan Tüzel, "Güçlerimizi birleştirmeliyiz. Bundan sonra da hep birlikte olalım" dedi.
ÖNCEKİ HABER

İHD: Göreceğiz, duyacağız, konuşacağız

SONRAKİ HABER

SSK'ya 'bilinçli' darbeler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa