12 Ağustos 2011 03:25

Ağrı'da doğalgaz boru hattında büyük patlama

Ağrı'da İran'dan gelen doğalgaz boru hattında büyük bir patlama meydana geldi. Gökyüzünü kızıla çeviren ve kimsenin yanaşamadığı yangının sabotaj olabileceği kaydedildi.Ağrı merkeze bağlı Kerşiş Köyü ve Çamurlu Köyü arasından geçen İran'dan Türkiye'ye taşınan doğalgaz boru

Ağrı'da doğalgaz boru hattında büyük patlama
Paylaş

Ağrı'da İran'dan gelen doğalgaz boru hattında büyük bir patlama meydana geldi. Gökyüzünü kızıla çeviren ve kimsenin yanaşamadığı yangının sabotaj olabileceği kaydedildi.

Ağrı merkeze bağlı Kerşiş Köyü ve Çamurlu Köyü arasından geçen İran'dan Türkiye'ye taşınan doğalgaz boru hattında büyük bir patlama meydana geldi. Dün gece saat 23.00 sularında henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlamadan sonra polis, jandarma ve asker alarm geçti. Patlama yerine çok sayıda polis, jandarma ve askerin kaydırıldığı belirtildi. Alev toplarının 60 metreyi aştığı yangının gökyüzünü kızıla çevirdiği aktarıldı.

Doğalgaz ana hatlarının vanalarının kapatıldığı belirtilirken, yangının sönderilmesi için hattaki gazın bitmesinin beklendiği bildirildi. Kimsenin yangın yerine yanaşamadığı dile getirildi. Patlamanın sabotajdan kaynaklı olabileceği kaydedildi Patlamanın ardından Ağrı giriş çıkışlarının yasaklandığı ileri sürüldü. (Ağrı/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

5 özel harekatçı tutuklandı

SONRAKİ HABER

CHP'den Tanrıkulu'na makas

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa