11 Ağustos 2011 11:27

Suruç'ta gözaltına alınanlardan 5'i serbest bırakıldı

Suruç'ta iki kişinin öldüğü Çeliktenler Petrol İstasyonu'na yapılan silahlı saldırının ardından bazı haber sitelerinde yayınlanan ve olayı PKK'nin gerçekleştirdiği iddialarından sonra gerçekleşen ev baskınlarında gözaltına alınan 6 kişiden 5'i serbest bırakıldı.Urfa'nın Suruç İlçesi

Suruç'ta gözaltına alınanlardan 5'i serbest bırakıldı
Paylaş

Suruç'ta iki kişinin öldüğü Çeliktenler Petrol İstasyonu'na yapılan silahlı saldırının ardından bazı haber sitelerinde yayınlanan ve olayı PKK'nin gerçekleştirdiği iddialarından sonra gerçekleşen ev baskınlarında gözaltına alınan 6 kişiden 5'i serbest bırakıldı.

Urfa'nın Suruç İlçesi'ne bağlı Yönlü Mızar Köyü yolu üzerinde bulunan Çeliktenler Petrol İstasyonuna yapılan silahlı saldırının ardından bazı haber sitelerinde yayınlanan ve olayı PKK'nin gerçekleştirdiği iddialarından sonra gece Cumhuriyet, Hürriyet, Dikili ve Aydın mahallelerinde birçok eve yapılan baskınlarda 6 kişi gözaltına alındı. Emniyet işlemlerinin ardından belediye çalışanı Genel İş Sendikası İşyeri Temsilcisi Bekir Koşti, BDP üyeleri Hasan Uçar, Tahir Yavuzer, Halil Yavuzer ile Sabri Kaya ve Enver Şimşek savcılığa sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan 6 kişiden 5'i serbest bırakıldı. Sabri Kaya'nın ise ev aramasında tabanca yakalandığı ve silahın incelenmesinin devam ettiği için halen savcılıkta bekletildiği öğrenildi. (Urfa/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Fikir birliği içinde olunmalı

SONRAKİ HABER

Arap direnişine ilham veren şair: Mahmut Derviş

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...