30 Mayıs 1999 21:00

Yapı Kredi Festivali'nin haziran programı açıklandı

Yapı Kredi Sanat Festivali '99, Arjantinli Anibal Pannunzio Topluluğu'nun sunacağı Buenos Aires Tango gösterisiyle Haziran ayı etkinliklerine başlıyor.

Paylaş
Yapı Kredi Festivali'nin haziran programı açıklandı
Yapı Kredi Sanat Festivali '99, Arjantinli Anibal Pannunzio Topluluğu'nun sunacağı Buenos Aires Tango gösterisiyle Haziran ayı etkinliklerine başlıyor. "Hiç kapanmayan, bir yıllık festival" olarak amacını ortaya koyan Yapı Kredi Sanat Festivali'nin bu yılki programı ocak ayında başladı. Şubat, mart, nisan ve mayıs ayları boyunca farklı konser ve gösterilerle sürdürülen etkinlikler haziran ayında danstan popa, koral müzikten acid-jazz ve reggae gibi müziğin çeşitli alanlarına yayılarak devam edecek. Yapı Kredi Sanat Festivali'nin haziran ayı etkinlikleri şöyle:
Arjantinli Anibal Pannunzio Topluluğu'nun sunacağı Buenos Aires Tango, 8-9 Haziran tarihlerinde Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleşecek. 10 Haziran aynı yerde Brooklyn Funk Essentials ve Laço Tayfa'nın vereceği konser, acid-jazz, reggae, ska ve dub gibi türlerin başarılı bir yorumu olarak kabul ediliyor. Peppino Capri, 11 Haziran tarihinde Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda vereceği konser ile sevenlerinin karşısına çıkacak. 19 Haziran'da ise Aya İrini Müzesi'nde Goethe Enstitüsü'nün işbirliğiyle düzenlenen Hannover Bach Korosu'nun konseri yer alacak.
ÖNCEKİ HABER

ADT, Almanya ve Bulgaristan'da

SONRAKİ HABER

FP, oklarını MHP'ye yöneltti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...