10 Ağustos 2011 10:03

Anonymous ‘insanlar için’ Facebook’a saldırıyor

ANONYMOUS, en çok ziyaret edilen internet sitesi Facebook’a saldıracağını açıkladı. Uluslararası örgütlere, Japon teknoloji devi Sony’e, Türkiye'deki kimi kurumlara ve Amerikan bankalarına yaptığı saldırılarla adını duyuran hacker grubu Anonymous, en çok ziyaret edilen internet sitesi Facebook’a saldıracağını aç

Anonymous ‘insanlar için’  Facebook’a saldırıyor
Paylaş

ANONYMOUS, en çok ziyaret edilen internet sitesi Facebook’a saldıracağını açıkladı. Uluslararası örgütlere, Japon teknoloji devi Sony’e, Türkiye'deki kimi kurumlara ve Amerikan bankalarına yaptığı saldırılarla adını duyuran hacker grubu Anonymous, en çok ziyaret edilen internet sitesi Facebook’a saldıracağını açıkladı.

İnternet üzerinden yayınladıkları videoda, grup üyeleri ‘5 Kasım’da Facebook çökecek. Gizli sayfalarınızda yer alan her türlü bilgi, video ve fotoğraf elimize geçecek. Bunları isteğe göre satabiliriz’ açıklamasında bulundu.

750 milyonu aşkın ziyaretçisi olan Facebook’un kullanıcı bilgilerini hiçbir zaman silmediğine dikkat çeken Anonymous ekibi, “Bunu insanların iyiliği için yapıyoruz” dedi. Grup üyelerinin taktıkları maskeler, İngiltere Parlamentosu’nu 5 Kasım 1605’te patlatmaya çalışan Guy Fawkes’ın hikayesinin anlatıldığı V for Vendetta çizgi romanından esinlenmişti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Suriye, Cihan Haber Ajansı’nın da mı içişleri?

SONRAKİ HABER

Yandaşlığın fotoğrafı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...