14 Haziran 2015 11:40

Sümer Tilmaç defnedildi

Sedat Peker'in düğününde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden oyuncu Sümer Tilmaç son yolculuğuna uğurlandı.

Paylaş

Sedat Peker'in düğününde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden oyuncu Sümer Tilmaç son yolculuğuna uğurlandı.

Süper Baba’nın Nihat’ı, Mahallenin Muhtarları’nın Ahmet’i Tilmaç için bugün Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tilmaç'ın cenaze törenine, CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Sanatçı Orhan Gencebay'ın yanı sıra oyuncular Sinan Bengier, Volkan Severcan, Sadi Kalyoncu ile bir çok ünlü isim katıldı. Tilmaç'ın eşi Nazan Tilmaç ve kızı Hande Tilmaç taziyeleri kabul etti.

Eşi Sevim Emre ile birlikte cenazeye gelen Sanatçı Orhan Gencebay, Tilmaç'ın sanata büyük hizmetler verdiğini söyleyerek "Her yönden takdir edilen birisiydi. Kısmeti bu kadarmış. Allah gani gani rahmet eylesin. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi. Tilmaç, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi. (İstanbul/DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

İzmit'te Alevi evleri işaretlendi

SONRAKİ HABER

'Büyük direniş yol gösteriyor'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...