10 Haziran 2015 14:13

Öğretmenlik Sırası Bizde!

2014-2015 öğretim yılını geride bıraktık. Aslında hepimiz ‘takdirlik’ öğrencileriz. Ama eğitim sistemi bizleri takdire layık görmedi! Biz de dedik ki acaba AKP takdire layık mı? Birlikte değerlendirelim... Farz edelim ki biz Erdoğan’ın öğretmeniyiz. Çok eğlendik biz böyle düşününce bu arada...

Paylaş

2014-2015 öğretim yılını geride bıraktık. Aslında hepimiz ‘takdirlik’ öğrencileriz. Ama eğitim sistemi bizleri takdire layık görmedi! Biz de dedik ki acaba AKP takdire layık mı? Birlikte  değerlendirelim... Farz edelim ki biz Erdoğan’ın öğretmeniyiz. Çok eğlendik biz  böyle düşününce bu arada...
KODES EĞİTİMİ
Okulların duvarlarını da yükselttin, pek iyi sıva yapıyorsun. Jiletli telleri takarken elini kestin ma turnikeleri koymak çok iyi fikir. Öğrencilerin hapis hayatı modelinde başarılısın.
İKİNCİ ECDADIMIZIN DERSİ
 
Hiçbir zaman bilimi referans almadın. Ayet okunmuş fasulye projen le başarıya ulaştın. Okulda laboratuvarları kapatıp mescitleri açtırdın.  Öğrencilerin en büyük hobisi ecdatlarının mezar taşlarını okumak. Anadilde eğitim gibi talepleri zaten yok. Senin de Osmanlıca’n maşallah pek iyi.
Sadece kendi mezhebini dayatarak din kültürü öğretmenlerine yardımcı oldun. Dindar ve kindar nesle vesile oldun.
Dersimizi geçtin hatta cennetliksin. Bundan da aferimi aldın.
SEÇMELİ TACİZ DERSİ
Okullarda taciz timleri kurdurdun. Erkeklerin ve kızların merdivenlerini bile ayırdın, kürtajı yasaklamak istedin, utanmadan okullarda emzirme odası bile koyacaktın zor tuttuk. Ama yine de azminden dolayı seni tebrik ediyorum.
IRKÇILIK BİLGİSİ
Sevgili Tayyipciğim sen, Roboski ‘de Kürt vatandaşlarını kaçakçı diyerek katlettin. HDP zerdüşt partisidir diyerek bir taşla iki kuş vurdun. Dört dörtlük Alevi sunumuyla proje ödevini verdin. Bence ırkçılık bilgisi dersini başarıyla verdin.
SONUCA GELİNCE...
Gördüğümüz gibi bir eğitim dönemi boyunca Tayyip Erdoğan böyle bir mücadele verdi. Biz çok düşündük hangi belgeyi versek diye, ama bulamadık. Takdiri yıllarca baskıyla geleceğine yön vermeye çalıştığın gençler versin.

ÖNCEKİ HABER

Sanayi durdu tarım büyüdü

SONRAKİ HABER

Bank Asya dava açtı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...