08 Haziran 2015 12:48

Ceylan Ertem #kadınlaryaşasın diye sahnede

Özgün yorumu ve masalsı şarkılarıyla müzik dünyasında kendine has bir yer edinmiş olan Ceylan Ertem, 'Kadın Cinayetlerini Durduracağız!' platformuna destek olmak için organize ettiği 'Kadınlar Yaşasın Diye' konserinde müzisyen dostlarıyla birlikte aynı sahneyi paylaşacak.

Paylaş

Özgün yorumu ve masalsı şarkılarıyla müzik dünyasında kendine has bir yer edinmiş olan Ceylan Ertem, “Kadın Cinayetlerini Durduracağız!” platformuna destek olmak için organize ettiği “Kadınlar Yaşasın Diye” konserinde müzisyen dostlarıyla birlikte aynı sahneyi paylaşacak.    

10 Haziran Çarşamba akşamı Kadıköy Sahne’de gerçekleşecek olan konserde Ceylan Ertem’in sahnesine Dilara Sakpınar, Elif Çağlar ve Yasemin Mori konuk olacak. Cenk Erdoğan, Murat Çopur, Adem Gülşen, Ekin Cengizkan gibi değerli müzisyenlerin de eşlik edeceği konserde tüm müzisyenler birlikte “Kadınlar Yaşasın Diye” performans gösterecekler.

Afişini Sadi Güran’ın hazırladığı bu özel organizasyon için Ceylan Ertem bir çağrı videosu da hazırladı. Saatler 22:30’u gösterdiğinde mikrofon başına geçecek olan Ceylan Ertem ve konukları, herkesi bu uzun ve sabır gerektiren mücadeleye destek olmaya çağırıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Meksika'da seçim: 43 eksiğiz dediler, sandığa gitmediler

SONRAKİ HABER

Fazıl Say Mozart Maratonuna başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...