09 Ağustos 2011 09:55

İnternet Andıcı’nda bir tutuklama

‘İNTERNET andıcı’ davası kapsamında hakkında yakalama emri çıkarılan 14 kişiden biri olan emekli Albay Fuat Selvi tutuklandı.Selvi bugün Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne geldi. Sağlık kontrolünden geçirilen Selvi, daha sonra savcıya ifade verdi. Mahkemeye sevk edilen Selvi tutuklandı. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, 22

İnternet Andıcı’nda bir tutuklama
Paylaş

‘İNTERNET andıcı’ davası kapsamında hakkında yakalama emri çıkarılan 14 kişiden biri olan emekli Albay Fuat Selvi tutuklandı.

Selvi bugün Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne geldi. Sağlık kontrolünden geçirilen Selvi, daha sonra savcıya ifade verdi. Mahkemeye sevk edilen Selvi tutuklandı. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, 22 sanıklı davada YAŞ kararıyla Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığına atanan Orgeneral Hüseyin Nusret Taşdeler, eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Hasan Iğsız, Koramiral Mehmet Otuzbiroğlu, korgeneraller Mehmet Eröz, İsmail Hakkı Pekin, tümgeneraller Hıfzı Çubuklu, Mustafa Bakıcı, Tuğamiral Alaettin Sevim, Albay Sedat Özüer, emekli Albay Fuat Selvi, Hulusi Gülbahar, Cemal Gökçeoğlu, Mehmet Bülent Sarıkahya ile Ziya İlker Göktaş hakkında yakalama emri çıkartmıştı. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

‘Ölmek istemiyorum!’

SONRAKİ HABER

Cemil Çiçek iftarda da BDP’ye çattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...