01 Haziran 2015 04:21

Erdoğan: Bu haberi yapan kişi bunun bedelini ağır ödeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet gazetesinde çıkan MİT TIR'larıyla ilgili 'Bu haberi yapan kişi bunun bedelini ağır ödeyecek' dedi

Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet  gazetesinde çıkan MİT TIR'larıyla ilgili "Bu haberi yapan kişi bunun bedelini ağır ödeyecek" dedi

Diken'in haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT TIR’ları haberini yapan Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar için, “Bu haberi yapan kişi bunun bedelini ağır ödeyecek, öyle bırakmam onu” diye konuştu.

TRT’de katıldığı programda TRT Haber Daire Başkanı Nasuhi Güngör, Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ve Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan’ın sorularını yanıtlayan Erdoğan, gelen soru üzerine MİT TIR’ları haberiyle ilgili konuştu.

‘BU BİR CASUSLUK FAALİYETİ’

Başbakan Ahmet Davutoğlu gibi “O yardımlar Bayırbucak Türkmenleri’ne gidiyordu” diyen Erdoğan şunları söyledi:

”Bu olay Bayırbucak Türkmenleri ile insani yardımla alakalı bir konu. MİT’e yönelik atılan o iftiralar bir ajan, bir casusluk faaliyetidir ve bu gazete de bunların arasına girmiştir. Bununla ilgili avukatlarıma talimatı verdim ve davayı anında açtım. Bu haberi yapan kişi bunun bedelini ağır ödeyecek öyle bırakmam onu.”  (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Behiye Aksoy vefat etti

SONRAKİ HABER

Mersin'de yasa dışı dinleme operasyonunda 2'nci dalga: 50 gözaltı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...