31 Mayıs 2015 19:09

Galatasaray, şampiyonluk kupasını aldı

Paylaş

Süper Lig 2013-2014 sezonunun şampiyonu Galatasaray, şampiyonluk kupasını aldı. Türk Telekom Arena'da düzenlenen kupa töreninde sarı kırmızılı takıma lig tarihindeki 20. şampiyonluğun kupasını, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Servet Yardımcı verdi. 

Kupa töreninde başta teknik heyet olmak üzere futbolcular isimleri tek tek anons edilerek saha ortasına kurulan sahneye çıktı. Bu arada eline mikrofonu alan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, Mustafa Sandal'ın 'Beni Ağlatma' parçası eşliğinde ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Madalyalarını kulüp başkanı Dursun Özbek'ten alan teknik heyet ve futbolcular, lig tarihinde elde ettikleri 20. şampiyonluğun kupasını coşkuyla kaldırdı. Galatasaray bu şampiyonlukla armasının üzerine 4. yıldızı takmaya hak kazandı.

KUPA TÖRENİNDEN NOTLAR

Galatasaraylı oyuncular ve teknik heyet üstü açık iki katlı üstü açık otobüsle Florya'dan Türk Telekom Arena'ya geldi. Kutlamalarda sanatçı İrem Derici, Altay ve Gökhan Keser de bir konser verdi. Sarı kırmızılı taraftarlar şampiyonluğu kutlarken bir de havai fişek gösterisi yapıldı.
Kupa töreni öncesinde ilk olarak Galatasaray Spor Kulübü'nün bu yıl diğer branşlarda şampiyonluk kazanan takımları sahaya kurulan platforma çıktı. 

KAPTAN TURGAY ŞEREN'E JEST

Bu arada saha ortasındaki platform etrafında bulunan üzerlerinde tarihler yazan 4 yıldızdan birinin köşesini Galatasaray'ın efsane kaptanlarından Turgay Şeren taktı. Kendisine mikrofon uzatılan Turgay Şeren, "Şu an sizin karşınıza tekerlekli sandalye ile geliyorum; ama yarından itibaren iki kere çalışıp kaleye geçmesem de Muslera'yı yakından alkışlayacağım." ifadesini kullandı. Taraftarlar da efsane kaptana sevgi gösterilerinde bulundu. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

HDK Ekoloji Meclisi'nden 3 köprü protestosu

SONRAKİ HABER

Sakarya Kadın Platformu: Cinsel istismar davası kapatılmak isteniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa