30 Mayıs 2015 13:22

Şampiyon, sezonu 1 puanla kapattı

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Çaykur Rizespor ile geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray 1-1 berabere kaldı.

Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Çaykur Rizespor ile geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşma sonunda Galatasaraylı futbolcular el ele tribüne giderek sarı kırmızılı taraftarları selamladı.

MUSTAFA KAMİL ABİTOĞLU VEDA ETTİ

Ligin son haftasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasındaki mücadeleyi yöneten hakem Mustafa Kamil Abitoğlu kariyerindeki son maçına çıktı. Karşılaşma öncesi yeşil mavili futbolcuların alkışları arasında sahaya çıkan Abitoğlu'nun duygusal anlar yaşadığı ve gözlerinin dolduğu görüldü. Karşılaşmanın sonunda her iki takım oyuncuları Mustafa Kamil Abitoğlu'nu omuzlarına aldı. Bu sırada Galatasaraylı Sabri, hakemin cebinden aldığı kırmızı kartı Mustafa Kamil Abitoğlu'na gösterdi ve dışarıyı işaret etti. Sabri'nin bu hareketi futbolcular ve taraftarlar tarafından alkışlandı. Galatasaraylı Emre Çolak ise hakemin cebindeki köpüğü alarak üzerine sıktı. Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman ile Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu da, veda eden Mustafa Kamil Abitoğlu'nu tebrik etti.

UĞUR ÇOBAN PANKARTI AÇILDI

Galatasaraylı taraftarlar karşılaşmanın 27’inci dakikasında geçen hafta Beşiktaş derbisine giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Uğur Çoban için “Mekanın cennet olsun, tribünde bir eksik cennette bir fazlayız” yazılı pankart açtı.

MAÇTAN DAKİKALAR

2’nci dakikada Orhan’ın sağ kanattan ceza sahasına ortaladığı topu Deniz kafayla Kıvanç’a indirdi. Kıvanç’ın vuruşunda kaleci Sinan topu son anda çıkardı.
9’uncu dakikada Hamit’in ceza yayı önünden şutunda kaleci Serkan topa iki hamlede sahip oldu.
13’üncü dakikada Emre’nin pasında ceza sahası sağ çaprazında topal buluşan Sabri’nin şutunda top yan ağlarda kaldı.
20’nci dakikada ceza sahası sol çaprazından Deniz’in şutunda top tandan az farkla auta çıktı.
34’üncü dakikada Dzemaılı’nın pasında sol çaprazda topla buluşan Bruma’nın vuruşunda top yandan auta çıktı.
52’nci dakikada Eren’in ceza sahası sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kaleci Sinan’ın üzerinden geçen top filelerle buluştu. 1-0.
60’ıncı dakikada Sercan’ın pasında kaleci Sinan ile karşı karşıya kalan Kweuke’nin vuruşunda top üst direğe çarparak auta çıktı.
74’üncü dakikada Sinan’ın sol çaprazdan ceza sahasına ortaladığı topu altı pas içerisinde kafayla kaleye gönderen Pandev’in vuruşunda top kaleci Serkan’da kaldı.
77’nci dakikada sağ çaprazdan uzun mesafeden kaleye gönderdiği şutta top üstten auta çıktı.
81’inci dakikada ceza yayı üzerinde Kweuke’yi düşüren Koray, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kazanılan serbest vuruşu kullanan Kweuke’nin vuruşunda top üstten az farkla auta çıktı.
86’ncı dakikada Sabri’nin kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına ortaladığı topu altı pas içerisinde Umut’un kafa vuruşunda top filelerle buluştu. 1-1.
90’ıncı Sinan’ın sol çaprazdan şutunda top üstten az farkla auta çıktı.
Karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Soma faciasından kurtulanlara dava açıldı

SONRAKİ HABER

'İşçi 40 yıllık düzene kendi emeğiyle başkaldırıyor'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...