08 Ağustos 2011 08:06

Yedek kayıt dönemi başladı

SINAVLA öğrenci alan ortaöğretim kurumlarında tercihlerinden birisini asil olarak kazanan öğrencilerin kayıt dönemi sona erdi. Asil kayıt döneminin sona ermesinin ardından boş kontenjanlar için yedek kayıt dönemi başladı.Sonuçların açıklanmasının ardından başlayan birinci yedek kayıt döneminde tercihlerinden birisini

Yedek kayıt dönemi başladı
Paylaş

SINAVLA öğrenci alan ortaöğretim kurumlarında tercihlerinden birisini asil olarak kazanan öğrencilerin kayıt dönemi sona erdi. Asil kayıt döneminin sona ermesinin ardından boş kontenjanlar için yedek kayıt dönemi başladı.

Sonuçların açıklanmasının ardından başlayan birinci yedek kayıt döneminde tercihlerinden birisini asil olarak kazanan öğrenciler, kayıtlarını 8–12 Ağustos tarihleri arasında yapabilecek.

Her okulun boş kontenjan sayısı kadar öğrenciye, daha önce açıklanan yedek sırası dikkate alınarak kayıt hakkı verildi. Öğrenciler e-okul kayıtlarına göre yedek listeden kayıt hakkı kazandıkları okullara 8–12 Ağustos 2011 tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar kayıtlarını yaptırabilecek. Belirtilen tarihler arasında kayıt yaptırmayan öğrenciler bu haklarını kaybedecek. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

ABD büyükelçisi Başbakanlık'ta

SONRAKİ HABER

EMO: Direkte trafo hukuksuz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa