23 Mayıs 2015 17:15

Bu kez de bitmemiş göleti açtı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat halinde olan ve sadece yüzde 7’si biten göletin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim süreçlerinde her ilde onlarca ilçede birçok açılış töreni düzenliyor. Öyle ki bazen bu sayı günde üç ya da dört ili bulabiliyor. Muhalefetten Erdoğan’ın açılışlarına dair eleştiriler var. Zira muhalefet partileri bu açılışların ‘AKP’ye oy toplama mitingleri’ olduğunu dile getiriyor.

Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat halinde olan ve sadece yüzde 7’si biten göletin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim süreçlerinde her ilde onlarca ilçede bir çok açılış töreni düzenliyor. Öyle ki bazen bu sayı günde üç ya da dört ili bulabiliyor. Muhalefetten Erdoğan’ın açılışlarına dair eleştiriler var. Zira muhalefet partileri bu açılışların ‘AKP’ye oy toplama mitingleri’ olduğunu dile getiriyor.

Erdoğan bugün de Antalya’daydı. Toplu açılış töreni adı altında miting yaptı. Erdoğan tarafından açılışı yapılan yerlerden birinin halen inşaat halinde olduğu ve sadece yüzde 7’sinin bittiği ortaya çıktı. DSİ tarafından inşa edilen göletin 2017’de tamamlanması planlanıyor.

2017’DE DE AÇACAK MI?

Antalya Valiliği, toplu açılış törenine konu olan açılışı yapılacak yerler hakkında bilgilerinin olmadığını belirtip, bir bilgi paylaşımı yapmazken,  Sabah gazetesinin Akdeniz ekinde bugün yer alan bir haberde açılışı yapılacak yerlerin arasında Finike Kapıçay Göleti de zikredildi.

Gazetenin haberine gören Erdoğan, törende 382 milyon 635 liraya mal olan 47 tesisin açılışını gerçekleştirecek.  Erdoğan’ın açılışını yapacağı gölet hakkında, DSİ Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Finike Kapıçay Göleti’nin inşaatı halen devam ediyor. Fiziki gerçekleşmesi yüzde 7 olan göletin inşaatına mayıs 2014’te başlandı. Yaklaşık 45 milyon liraya mal olması beklenen göletin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. (Antalya/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Otomotivde üretim artıyor, ücret yerinde sayıyor

SONRAKİ HABER

İrlanda, eşcinsel evliliğini halk oyuyla yasallaştıran ilk ülke oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa