22 Mayıs 2015 11:02

Boşanmak isteyen eşinin evine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 3 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde kendisinden boşanmak isteyen eşinin kaldığı evi basan Ercan Koca, 1 kişiyi öldürdü, 3 kişiyi yaraladı.

Paylaş

Çorum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya, Ankara'da yaşayan Ercan Koca, boşanma davaları devam eden eşi Sebiha Koca’nın babasına ait Bozdoğan köyündeki eve geldi. Evde bulunanlara kuru sıkı tabancadan bozma silahla ateş eden Ercan Koca, ayrı yaşadığı eşi Sebiha Koca ile birlikte kayınbabası Gazi Koca, kayınbiraderi Hasan Koca ve eşi Sevda Koca’yı yaraladı.

Göğüs ve kol bölgesinden ağır yaralanan Sevda Koca, kaldırıldığı Alaca Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Vücutlarının değişik yerlerinden yaralanan Gazi, Sebiha ve Hasan Koca, Alaca ve Çorum’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılarının hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren Ercan Koca, olaydan sonra kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri, Ercan Koca'nın yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

'Oğlumun katili IŞİD değil Erdoğan'dır'

SONRAKİ HABER

Öğrencilere tarihi gezi diye AKP propagandası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa