08 Ağustos 2011 02:04

EBK’nın fiyatlarına tepki

YOZGAT’ta hizmete giren Et ve Balık Kurumu (EBK) satış mağazasında fiyatların piyasaya göre yüksek olmasına vatandaşlar tepki gösterdi.Yozgat’ta kısa bir süre önce hizmete giren EBK satış mağazasında et fiyatlarının kasap ve market fiyatlarından yüksek olduğunu savunan Kemal Kılıç isimli vatandaş, sadece kıyma fiyatını

EBK’nın fiyatlarına tepki
Paylaş

YOZGAT’ta hizmete giren Et ve Balık Kurumu (EBK) satış mağazasında fiyatların piyasaya göre yüksek olmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Yozgat’ta kısa bir süre önce hizmete giren EBK satış mağazasında et fiyatlarının kasap ve market fiyatlarından yüksek olduğunu savunan Kemal Kılıç isimli vatandaş, sadece kıyma fiyatının kasap ve marketlerle aynı, diğerlerinin ise yüksek olduğunu söyledi. EBK Satış Mağazası'nda dana bonfile 35 TL’ye satılırken kasaplarda 28 TL, yine kuzu pirzola EBK’da 41 TL’ye, kasaplarda 28 TL’ye satılıyor. EBK’nın Yozgat’ta açılmasıyla birlikte yapılacak rekabetten dolayı et fiyatlarının düşeceği beklentisi içinde olan vatandaşlar, "Yozgat’ta EBK’nun satış mağazası olması bizleri çok mutlu etti. Fakat fiyatların kasap ve market fiyatlarından yüksek olması hayal kırıklığı yaşattı” dediler. (YOZGAT)

ÖNCEKİ HABER

Memur-Sen: Açlık sınırı 981 lira oldu

SONRAKİ HABER

Bakan Eroğlu: 2B yasası ekim-kasımda çıkar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...