06 Ağustos 2011 09:51

AKP stratejisini açıkladı: Köklerini kazıyacağız

Tayyip Erdoğan’ın Silvan’da gerçekleşen saldırının ardından yaptığı “Artık farklı strateji ve uygulamalar devreye girecek’ açıklamasının ne anlama geldiğini AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi açıkladı.Tanrıverdi, “Hükümet strateji değişikliğine gidecek. Yeni tedbirlerle terör k&oum

AKP stratejisini açıkladı: Köklerini kazıyacağız
Paylaş

Tanrıverdi, “Hükümet strateji değişikliğine gidecek. Yeni tedbirlerle terör kökünden kazınmış olacaktır. Tek millet, tek bayrak diyoruz” dedi.

AKP’nin bir süredir “Kürt sorununda şiddet yöntemlerini geliştirme” ve “90’lara dönüş’ şeklinde yorumlanan çıkışları sürüyor. Tansu Çiller-Doğan Güreş dönemi olarak anılan ve en kanlı, en karanlık günlerin yaşandığı 90’lı yılların temel sloganı olan “Terörün kökü kazınıncaya kadar, tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadele’ söylemi bugünlerde yeniden AKP’nin dilinde. AKP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, Soma Belediyesi tarafından Soma ELİ Azot Tesislerinde düzenlenen iftar ile ramazan ayı etkinliklerine katıldı.

Burada konuşan Tanrıverdi, “Terörü önlemek için hükümetimiz strateji değişikliğine gitmektedir. Bu yeni tedbirlerle terörün kökü kazımış olacaktır. Tek devlet, Tek Millet, Tek Bayrak. Bunları her platformda ifade ediyoruz” dedi.

Tanrıverdi’nin bu sözlerinden sonra sarfettiği, “Türkiye demokratikleşmiş, sivilleşmiş, normalleşmiş bir ülkedir. Daha ileri demokrasi, daha ileri temel hak ve özgürlükler bu dönemde ortaya konulacak” sözleri ise “bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’ dedirtti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yeni tuğgeneraller bölgeye

SONRAKİ HABER

Şireci Tekstil’den işçilere Ramazan hediyesi!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...