12 Mayıs 2015 09:30

Fenerbahçelilerden Kenan Evren ilanına tepki

12 Eylül darbesinin lideri Kenan Evren'in ölümü üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü, Genel Kurmay Başkanlığı ve Kenan Evren Eğitim Vakfı gibi kurumlar gazetelere başsağlığı ilanı verdi.

Paylaş

12 Eylül darbesinin lideri Kenan Evren'in ölümü üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü, Genel Kurmay Başkanlığı ve Kenan Evren Eğitim Vakfı gibi kurumlar gazetelere başsağlığı ilanı verdi.

Kurumların dışında bazı vatandaşların da gazetelere Kenan Evren için başsağlığı ilanı verdiği görüldü. K. Ahmet Günday Ailesi'nin başsağlığı ilanı da bu ilanlar arasında yerini aldı.

K. Ahmet Günday Ailesi ilanında şu ifadelere yer verdi, " Milletimizi çok büyük felaketten kurtaran, o günlerin şartlarında %5'i  yanlış olsa da %95'i milletimizin hayrına uygulamalarla bizlerin bu günlere salimen gelmemizi sağlayan 7. Cumhurbaşkanımız Kenan Evren'in vefatı nedeniyle milletimize başsağlığı dileriz."

Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ilanına, kulüp taraftarları ve Twitter kullanıcıları sosyal medyada tepki gösterdi.

Verilen kimi tepkiler şöyle:

Güventürk Görgülü: Kenan Evren'in arkasından ölüm ilanı veren mevcut Fenerbahçe yönetimi de tarihte Evren'in yanında hak ettiği yeri alacak. Yazıklar olsun...

Oğuzhan Kılıç: Fenerbahçeli olarak  Fenerbahçe Spor Kulübünün Kenan evren için yayımladığı taziye mesajını KINIYORUM.

Sarphan Uzunoğlu: Fenerbahçeli olmaktan utanıyorum. Tekrar ve tekrar. Kenan Evren'e başsağlığını dileyen bildirgeye imza atan herkesin elleri kırılsın.

Fatih Atlay: Kulübün tüzüğüne baktım ölen üyeler için ilan verilir diye bir şey göremedim. Hangi maddeye istinaden ilan verilmiş?  (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Cam işçisi sendikacıları uyardı: Tüzüğü uygula temsilci seçimi yap

SONRAKİ HABER

HSYK, 17-25 Aralık savcılarını meslekten ihraç etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa