05 Ağustos 2011 10:59

Uğur Arslan serbest bırakıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Almanya'daki "Deniz Feneri e.V." bağlantılı soruşturma kapsamında gözaltına alınan Uğur Arslan serbest bırakıldı.Almanya'daki "Deniz Feneri e.V." soruşturması kapsamında İstanbul'dan gözaltına televizyon programcısı Uğur Arslan, Harun Kapuyoldaş, Muzaff

Uğur Arslan serbest bırakıldı
Paylaş

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Almanya'daki "Deniz Feneri e.V." bağlantılı soruşturma kapsamında gözaltına alınan Uğur Arslan serbest bırakıldı.

Almanya'daki "Deniz Feneri e.V." soruşturması kapsamında İstanbul'dan gözaltına televizyon programcısı Uğur Arslan, Harun Kapuyoldaş, Muzaffer Şafak ve Mustafa Bölükbaşı, öğleden sonra ifadelerinin alınması için Ankara Adalet Sarayı'na getirildi. Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcıları, Arslan ve Kapuyoldaş'ın ek ifadesini aldı. Ek ifadelerinin ardından sunucu Uğur Arslan serbest bırakılırken, Kapuyoldaş, Şafak ve Bölükbaşı tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Zanlıların Nöbetçi Ankara 13. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkartılmaları beklenirken, Arslan, serbest bırakılmasının ardından adliye binası önünde gazetecilerin sorusu üzerine, "Ben suçlu değilim. Şüpheli olarak getirildim. İki saat ifade için 4 gündür nezaretteyim" dedi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

‘Torunlarıma anlatacağım bir hikayem var artık’

SONRAKİ HABER

TEDAŞ kaza geçiren işçisine sahip çıkmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...